Kerstconcert
Man@Work en Back in Time
23 december 2017

Back in Time en Men@Work hebben genoten van het kerstconcert op 23 december, zo gezellig vlak voor Kerst. De Hieronymuskerk was met een groot en geweldig publiek gevuld. Het bleek een leuke combinatie te zijn, een mannenkoor en een groot popkoor. Wij hopen dat u ook net zo genoten heeft van deze sfeervolle avond.

 

Back in Time wenst u mooie en gezellige kerstdagen toe en een gelukkig, gezond en muzikaal 2018.


Top 2000 Experience
25 november 2017

 

Heeft u ook al zin in de Top 2000? U hoeft niet te wachten tot 1e kerstdag. Beleef een fantastische Top 2000-avond bij Café De Ridder in Berkhout. Het café organiseert samen met Popkoor Back in Time en Muziekvereniging De Volharding een Top 2000-avond. Met concert, quiz en sing-in kunt u genieten van de muziek. Test uw kennis en zing lekker mee met nummers van bijvoorbeeld: Queen, Abba, Supertramp, Fleetwood Mac.

Op zaterdagavond 25 november 2017 vanaf 20:00 uur start het programma. Kaarten in de voorverkoop zijn € 5,00, bij de entree € 7,50. Reserveren kan bij Café De Ridder per mail: info@cafederidder.eu of per telefoon: 0229-551522.


Korenfestival in Dorpshuis De Brink in Obdam

17 september 2017

 

Wij traden tijdens dit gezellige Korenfestival op in de sfeervolle Brink.

Het publiek was enthousiast en wij konden op onze beurt genieten van optredens van o.a. Het smartlappenkoor Berkensmart en MiXXxt


Theater Trap Tour

10 september 2017

 

Op zondag 10 september heeft Popkoor Back in Time een optreden verzorgd in de Stompe Toren van Aartswoud. Dit alles in het teken van de Theater Trap Tour. Er werd deze dag om elf uur en om half één een optreden verzorgd voor de fietsers die tijdens hun tocht deze plek aandeden.

De kerk zat beide keren praktisch vol en het publiek was enthousiast en er werd zelfs door deze en gene meegezongen. Kortom het was een zeer geslaagd samengaan van sportiviteit, muziek en zang.


Back in Time houdt slotavond

17 juli 2017

Op 17 juli hielden de leden van Popkoor Back in Time hun jaarlijkse traditionele slotavond met open podium. Genietend van de optredens, een borreltje en een hapje keken ze samen terug op een mooi seizoen.


Back in Time leden doen mee met de Rabo Sponsortocht

Zaterdag 10 juni 2017

 

Op zaterdag 10 juni namen leden van Back in Time deel aan de Rabo Sponsortocht om de kas te spekken.

Met een heerlijk zonnetje er bij fietsten ze vrolijk door het mooie West Friesland.

Natuurlijk af en toe tijd voor koffie, kun je nog mooier geld verdienen voor je vereniging?


Franks korenfeest in Spanbroek

15 januari 2017

 

Op zondag 15 januari kwamen alle koren van Frank bijeen voor een gezamenlijk concert in de Bonifatiuskerk in Spanbroek.

Het werd een prachtige middag waar alle 7 koren een spetterend optreden verzorgden voor een uitverkochte kerk.

Ook de recensie in het NHD was lovend. Over Back in Time werden lovende woorden geschreven.

 

"De voeling tussen de instrumentalisten en de dirigent is groot. Het koor doet zijn naam alle eer aan in zijn repertoire, het zingt muziek die in het collectieve geheugen ligt opgeslagen. Krachtige heren, mooie sopranen zijn de kroonjuwelen van dit koor dat een heel vrolijke, geanimeerde middag besloot."

(NHD 16-1-2017).