Concert met Bigband BIG GIG

20 oktober 2018

 

Back in Time heeft samen met BIG GIG een swingend concert

gegeven in de Brink in Obdam onder de naam BiG Time!

BiG Time was showtime; met uptempo evergreens door het popkoor Back in Time onder leiding van Frank Hoebe en met swingende jazz door de 17-koppige Bigband BiG GiG onder leiding van Martijn Bos. Popkoor en Bigband brachten muziek uit eigen repertoire. Uiteraard waren er ook crossovers! Zo waren onder meer nummers te horen van Amy Winehouse, Aretha Franklin, Supertramp, Billy Joel, en goed in het gehoor liggende swingnummers en ballads door BiG GiG met zangeres Clara Bakker.


Langedijk zingt en swingt

24 juni 2018

 

Op zondag 24 juni hebben we genoten van Langedijk zingt en swingt in het Kloosterhof te Noord-Scharwoude. Een gezellige middag met verschillende koren vanwege de slotdag van de Sint Jansweek


Open repetitie

9 april 2018

 

Wel eens gedacht: ik wil weten of zingen bij popkoor Back in Time iets voor mij is? Dan nodigen wij je uit om op onze open repetitieavond te komen.

Op maandagavond 9 april kun je vrijblijvend meezingen. We zingen twee keer drie kwartier. Voor de pauze met begeleiding van onze dirigent Frank Hoebe op piano. Na de pauze zingen we samen met ons enthousiaste combo bestaande uit een pianiste, dwarsfluitiste, drummer, gitarist, basgitarist, en saxofonist.

We oefenen van 20:00 tot 21:45 uur in de Pianokamer, Spierdijkerweg 112 in Spierdijk. Na afloop is er een gezellige nazit.

Voor meer informatie kijk op de infopage of meld je aan via:  info@popkoorbackintime.com